naročilocena
skupaj 0.00
Vaša košarica je prazna 
Na blagajno

Dobavljivo

Artikel Essens ženski parfum W130 50 ml #za tiste, ki so vam všeč Escada Moon Sparkle ipd. trenutno ni na zalogi.
Rok dobave 7-10 dni

 

20,20 €

(bruto)
VAT: 0.00% (Can vary based on customer location).
Is United States your location?

Parfumi iz naše ponudbe vsebujejo 20% parfumske oljne essence. V splošnem jeziku to pomeni, da je vonj močnejši in bolj obstojen od toaletnih vodic in le nekoliko manj od (boljših) parfumov.

Je pa parfum Essens največ parfuma za vaš denar!

 

Zakaj Essens parfumi dišilje dlje kot večina ostalih? 

Verjetno se je že zgodilo tudi vam: navdušenje ob nakupu dragega parfuma je kmalu splahnelo, saj ste čez kakšno uro opazili, da se je vonj že izgubil. Seveda ste najprej pomislili, da niste kupili 'original', ampak ceneno repliko. Pa vendar ni vselej tako. Če ste parfum kupili pri zaupanja vrednem trgovcu, je težava mogoče v tem, da niste kupili parfuma ali parfumske vodice (eau de parfum) temveč toaletne vodice (eau de toilette). Največja razlika med omenjenima oblikama dišave je v razmerju in koncentraciji esenčnih olj ter alkohola. Večja kot je vsebnost esenčnih olj, močnejši in trajnejši je vonj dišave.

 

Parfum (Parfum ali parfumski ekstrakt)

Koncentracija esenčnih olj se v parfumu giblje med 15% – 40% (največkrat 20%) in ima zato najmočnejši vonj. Ko uporabljate tak parfum, ga je potrebno nanesti le za vzorec, saj običajno vonj zdrži tudi do 6 ur.

Parfumska vodica (Eau de Parfum ali EPD)

V tej skupini je koncentracija olj od 10%-20% (največkrat 15%). Vonj ni tako izrazit kot pri parfumih, tudi cena je praviloma nižja. Vonj je obstojen od 3 do 5 ur. Te dišave so primerne za tiste, ki radi uporabljate parfum vsak dan.

Toaletna vodica (Eau de Toilette ali EDT)

Toaletna vodica je po naravi bolj nežna, koncentracija olj je od 5% -10 %. Cenovno so ugodnejši od parfumov, njihova obstojnost je krajša (2-4 ure).

Kolonjska vodica (Eau De Cologne ali EDC)

Kolonjske vodice so najmanj izrazite, koncentracija esenčnih olj je okrog 3% -5%, obstojnost pa do dveh ur.

Essens parfumi

vsebujejo 20% oljne esence, kar jih postavlja ob bok elitnim modnim parfumom, katerih cena se običajno giblje od 50€ navzgor. Na zgornjem grafu tako lahko vidite, da so Essens parfumi odlična izbira za vaš žep, saj dobite največ parfuma za vaš denar!

Vsi izdelki so odlične kakovosti in so v skladu z veljavnimi zdravstvenimi in sanitarnimi predpisi EU.

 

Največ parfuma za vaš denar - parfumi Essens

 

 

 
Toast message
Toast-Top message